Ensi lauantaina vietetään Pudasjärven Jyrkkäkoskella varmasti haikeitakin tunteita, sillä Woyzeck vetää viimeisen virallisen keikkansa nykyisellä kokoonpanolla. Luvassa ei kuitenkaan ole keikan aikana synkistelyä, vaan luvassa on ikimuistoinen akti! Nyt nimittäin on aika vetää meininki tasolle 11 ja enemmän – kaikki tiskiin!

Kyllä vaan, kaksi erinomaisesti palvellutta Urpoa siirtyy lauantain jälkeen virallisesti takavasemmalle keskittymään muihin juttuihin. Lauantaina nostetaan varmasti muutama Jallu keikan jälkeen ja suunnataan katseet kohti tulevaa. Jos keikasta selvitään hengissä niin vietetään hieman kesälomaa ja elokuussa alkaa koesoitot uusien jäsenten rekrytoimiseksi. Kiikarissa on jo kovia kavereita, mutta mitä tulevaisuus tuo tullessaan nähdään syksyllä. Syksyn aikana rivit lyödään uusiksi ja uudet setit hiotaan valmiiksi, käydään studiossa nauhottamassa uutta materiaalia ja pikkujoulusesonkiin tultaessa ollaan iskussa ja entistä kovempi Woyzeck. Tämä on lupaus!

Loppuvuodelle on siis luvassa keikkoja, niin yksityisbileitä kuin julkisiakin vetoja. Kalenterissa on kuitenkin vielä tilaa, joten keikkatiedustelut kannattaa osoittaa woyzeck@woyzeck.org osoitteeseen mahdollisimman pian!

Kiitos Jarkolle ja Markukselle mahtavasta yhteisestä tähän astisesta ajasta, ikimuistoisista keikkareissuista ja menestystä tuleviin haasteisiin! Peruukit on onneksi palokäsiteltyjä, joten niitä ei voi polttaa – tuuraushommissa siis nähdään tulevaisuudessakin! 😉 Kiitos jätkät ja ISOOO RYHMÄHALI! <3

PS. LAUANTAINA *PIIP* ROKATAAN! *PIIP* *PIIP* !!!!

Lisätietoa lauantaina keikasta täältä: https://www.facebook.com/events/468182809940231/

Tsekkaa myös mainion Flush -bändin sivut:
https://www.facebook.com/Flushbandofficial?fref=ts
https://soundcloud.com/flush-band-official
http://www.mikseri.net/artists/flush.147390.php

 

One thought on “Woyzeck kokoaa rivinsä uusiksi!

Vastaa