Suomen rankin showbändi, bileiden boostaaja, bilejyrä aka Woyzeck jää heinäkuun keikkojen jälkeen keikkatauolle. Uusi Woyzeck uudella loistavalla soolokitaristilla on ollut kasassa nyt vuoden ja keikkojakin on vedetty puoli vuotta kiivaaseen tahtiin. Nykyinen miehistö napsahti kohdilleen heti ja kemiat bändissä toimii loistavasti, mikä on näkynyt mm. energisinä keikkoina ja aktiivisena treenauksena. Uudet keikkasetit on hioutuneet timanttisiksi ja keikat on olleet menestyksiä ilta toisensa perään! Nyt on oiva hetki hieman hengähtää ja punoa juonia tulevaa pikkujoulukautta ajatellen.

Vaikka bändi jää keikkatauolle, ei se tarkoita täyttä hiljaiseloa. Bändi tulee treenaamaan uutta ohjelmistoa ja onpa väläytelty myös studiosessiota ja musavideon tekoa… mielenkiinnolla jäämme odottelemaan mitä tuleman pitää! Keikkamyyntiin saat edelleen yhteyden sähköpostitse woyzeck@woyzeck.org ja puhelimella 040 514 5680. Bändi on loppuvuodesta taas keikkahommissa, täysillä luonnollisesti! Pikkujoulumeininkiä voi siis kysellä edellä mainituin keinoin.

Ensi vuonna Woyzeck jatkaa keikkailua normaalisti, joten keikkalavoilla nähdään – toivottavasti ympäri Suomen!

Loppuvuoden keikkakalenteria päivitetään myöhemmin syksyllä keikkojen varmistuttua. Tulevat (ja menneet) keikat löydät täältä.

 

Vastaa