20 vuotta sikana! Woyzeck täyttää 20 vuotta, olisko se bileiden paikka? Olis! Tänään se on vihdoin julkista: Woyzeck järjestää ensi kesänä Pudasjärvelle synttärijuhlat, jonne sinutkin on kutsuttu! Tapahtumatäyteinen päivä huipentuu mahtaviin konsertteihin ja upeaan ilotulitukseen. Illan pääesiintyjäksi olemme kutsuneet Eppu Normaalin!!!

Tapahtuma on julkaistu tänään 9.11.2016 ja lipunmyynti verkossa aloitettu samantien. Liput tulevat myyntiin lähiviikkoina myös Pudasjärven keskustaan Aarrearkkuun. Tarjoamme synttäritarjouksena pääsyliput ennakkoon todella edulliseen 20 euron hintaan! Tarjous on voimassa vuoden loppuun. Lisätietoa tapahtumasta ja liput osoitteesta www.eputpudiksella.fi

Megatapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat Pudasjärven Osuuspankki, Iijokiseutu ja Pudasjärven kaupunki. Tapahtuman järjestää Woyzeck Oy ja vastaava tuottaja on Janne Soronen. Lisätietoa myös sähköpostitse woyzeck@woyzeck.org. Tapahtuma löytyy myös Facebookista ja lähitulevaisuudessa muualtakin somekanavilta. Olemme ihan täpinöissämme, kun vihdoin pääsimme julkaisemaan tapahtuman, jonka eteen olemme jo pitkään paiskineet töitä. Tulossa on aivan uskomattoman siisti tapahtuma – osta liput nopeasti sillä niitä myydään rajallinen määrä!

Tapahtuma on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Tapahtuma huipentuu huikeaan Suomi 100 -juhlailotulitukseen.

 

20 VUOTTA

 

 

Vastaa