Hyvät naiset ja herrat, Suomen rankin showbändi -slogan on kulkenut Woyzeckin mukana tänä kesänä jo 18 kunniakasta vuotta!

Lähinnä vitsistä ja pienestä kolmen Urpon triosta on kehittynyt kova luu, keikkajyrä, joka ei edelleenkään jätä ketään kylmäksi! Ensimmäinen keikka heitettiin vuonna 1997 Pudasjärven torilla ja samalla torilla tullaan vielä tapaamaan… salakeikasta on puhuttu, mutta mitään emme paljasta!

Lämmin kiitos kaikille vuosien saatossa mukana kulkeneille ystäville, Urpoille, tekniikalle, faneille, yhteistyökumppaneille ja keikoilla bilettäneille. Ilman teitä, niin, emme olisi tässä. Kiitos Tumppi ja Make, sekä kaikki muut bändissä soittaneet tai satunnaisesti keikoilla omina itseinä tai Urpoperuukissa vieraileet muusikot. Kiitos Texanbaari ja Amaretto, Street4 ja Jukolanpirtti. Kiitos Rytmiterapia, Koivulan Marko, Pudasjärven Urheilijat ja Jyrkän juhannusfestivaalit. Kiitos Sankalan Pete ja Talalat. Kiitos Hege ja Muzzmuzz sekä Illikaisen Petri, Tupu ja muut volkkarityypit bändin uudelleen synnyttämisestä. Kiitos Juha! Kiitos Urpojugend, Jaakko, Markus, Pasi ja Jage. Kiitos Moyabamba. Affe pese peffa! Kiitos Jeesus, kiitos Hartsa. Kiitos Pepe ja kiitos Rane. Kiitos Henkka ja Promorent. Kiitos sinä!

Luokkasen Antille semmosia terveisiä, että oot paska jätkä mutta pieni kiitos sinullekin. Hietavan veljekset (myös Joonas)… ootte kovia jätkiä! Nyt Googlen SEO laski artikkelin sanat ja sanoo, että artikkelissa on kiitetty tarpeeksi, joten en kiittele enää ketää erikseen. Vaikka aihetta olisi!

Sen sanon, että matka on ollut hieno – olisi varmasti voinut olla hienompikin, mutta ei paljon Urpompi! Tällä hetkellä bändi on kovempi kuin ikinä. Iso kiitos siitä nykyiselle Urpolaumalle ja erityisesti Hemmalle. Bändi treenaa, kokeilee ja kehittyy… myös keikkoja tehdään. Juhlan kunniaksi loppuvuodesta tekaisemme 18AndLife -juhlakiertueen, jonka keikat julkaistaan sitämukaan kun niitä lukkoon lyödään. Seuraa somesta ja kotisivuiltamme, keikoilla nähdään!

Voi saatanan saatana, piti tämäkin päivä nähdä!

 

Kiittäen,

Masturpo

 

 

Vastaa