Woyzeckilla on oma äänentoisto- ja valokalusto. Kalustoa vuokrataan tarvittaessa silloin, kun bändi ei sitä itse tarvitse. Voit vuokrata koko setin tai osan siitä, tarvittaessa vain langattoman mikin. Aktiivisesti keikkakalustona liikkuvan PA-setin lisäksi, bändiltä löytyy pienempää aktiivikaiutin- ja mikserisettiä esim. häihin, bileisiin ja karaokekäyttöön. Keikkakalustossa Woyzeck luottaa laatumerkkeihin, kuten QSC ja Mackie.

PA- kalusto ja äänentoisto sisältää mm. seuraavaa:

  • QSC aktiivikaiutinsetti (sis. yläpäät ja subbarit)
    • Kaappeja löytyy tarvittaessa 2 x QSC K12, 2 x QSC K10, 4 x K-SUB
  • Mackie DL 1608 mikseri (sis. wlanin eli voidaan miksata iPad-laitteella)
  • Mackie 1202 VLZ4 mikseri
  • Behringer X AIR XR12 (sis. wlanin eli voidaan miksata iPad-laitteella, voi myös nauhoittaa kaikki kanavat omalle raidalleen)
  • Mikkejä (mm. Shure Beta52, Shure SM58, Shure  SM57, Opus87, RODE jne.)
  • Mikkipiuhaa ja muuta romua; ständit, DI boxit jne. riittävästi

PA-kaluston lisäksi bändiltä löytyy aika kattava valokalusto pääsääntöisesti LED-tekniikalla toimivilla valohärpäkkeillä. Kysy lisää, kun tarvitset valoa ja/tai ääntä. Meiltä saat vaivattomasti koko paketin joko kalustovuokrana tai ”avaimet käteen” -palveluna, jolloin Woyzeck CREW tulee ja huolehtii homman alusta loppuun! Meiltä myös konfettipommit ja CO2 savuefektit, kun halutaan vähän lisää näyttävyyttä. Ota yhteyttä woyzeck@woyzeck.org ja kysy lisää!

Karaokelaitteet Oulu

Kauttamme myös kokonainen karaokelaitteisto illanistujaisiin, saunailtaan tai ravintolan karaoketapahtumaan. Meiltä äänentoistolaitteet, karaokesoitin ja langattomat mikrofonit joko pakettina tai yksittäisinä tarpeen mukaan!

Vuokraa äänentoisto ja tapahtumatekniikka tapahtumaasi meiltä!

peavey-setti

Olemme olleet toteuttamassa isompia ja pienempiä tapahtumia. Pienempi PA liikkuu lähes joka viikonloppu pienemmissä kotibileissä, firmojen saunailloissa ja muissa ”karaokehommissa”. Setti sisältää kaiuttimet ja helppokäyttöisen mikserivahvistimen, kahdet mikrofonit piuhoineen. Helposti kytkettävä laitteisto tuottaa mökää isompaankin tilaan, siihen voidaan kytkeä tietokone tai muu ulkopuolinen musiikkitoosa ja karaokeilta tai bileet voi alkaa!

Isompaa settiä vuokrataan myös ja sekin on liikkunut ihan mukavasti bändin ollessa keikkatauolla. Settiä on käytetty festareilla, konserteissa ja erilaisissa yritys- ja yleisötapahtumissa. Setti ei ole fyysisesti iso, mutta äänenpainetta lähtee tarvittaessa enemmän kuin laki sallii. Laitteisto sulautuu monen kokoiseen tilaan ja tapahtumaan. Miksaaminen voidaan suorittaa iPad-laitteella, jolloin homma saadaan hoidettua huomaamattomasti, eikä miksauspöytää varten tarvitse varata isoa tilaa.

Molempiin setteihin voidaan sisällyttää tarvittava määrä mikrofoneja (langottomia tai piuhallisia), telineitä, monitoreita jne. Varsinkin isommat tapahtumat hoidamme mielellämme itse ammattimaisen Woyzeck CREW:n voimin, mutta osaaviin käsiin laitteisto vuokrataan kalustonakin.

Katso myös ”Vuokraa iso kuomukärry” -sivulta vuokralle tarjottava kuljetuskalusto muutto- ja muihin roudaushommiin.

 

kotiseutujuhla2015-daniel nenapaiva puu-75vuotta

 

 

 

 

Woyzeck tapahtumatekniikka mukana #nenäpäivä tapahtumassa Pudasjärvellä, Pudasjärven Urheilijoiden 75 -vuotisjuhlassa ja perinteisesti Pudasjärven kaupungin kotiseutujuhlilla 2015.

2013-07-21 11.56.45 Pudasjärven kotiseutujuhlat 2013

Woyzeck CREW pystyy hoitamaan äänentoiston langattomasti Applen iPad laitteella.

 

 

 

 


Woyzeck CREW äänentoistokeikalla Pudasjärven kaupungin kotiseutujuhlilla kesällä 2013 ja Pudasjärven kaupungin 375-vuotisjuhlilla Pudasjärven kirkossa. 

Kaj Chydenius äänentoisto Woyzeckäänentoisto tapahtumaasi Pudasjärvi

vuokraa äänentoisto edullisesti oulu

 

 

 

 

Vuonna 2014 Woyzeck hoiti mm. Pudasjärven kaupungin kotiseutujuhlat, Kaj Chydenius 75-vuotta juhlakiertueen ja Veresrock-festareiden äänentoiston. 

Vastaa