Category: Uutiset

Ensi lauantaina tärähtää, kun Woyzeck syöksyy nahkahousuihin ja rynnii Ravintola Samanttan lavalle vuoden viimeiselle julkiselle keikalleen. Tähän keikkaan on panostettu paljon reeniä, hikeä ja muita eritteitä. Luvassa on tuttuun tapaan MEININKIÄ, mutta myös vähän erilaisia vetoja, vierailevia tähtösiä ja harvinaisempia biisejä vuosien takaa.

Nyt kun sattuneista syistä olemme keikkailleet tänä vuonna rikollisen vähän, on lauantain keikka siinäkin suhteessa odottamisen arvoinen. Harvinaista herkkua siis luvassa, älä jää pois vaan tule kanssamme juhlimaan! Jos et Urpojen takia niin tuu nyt ihmeessä nauttimaan Even tulkinnoista. Eve tulee vetämään kanssamme muutaman biisin, mm. aikoinaan pari vuotta sitten jollakin keikalla ainoan kerran vedetyn Donkkareiden Kissaihmiset kappaleen. Tämän lisäksi ensimmäistä (ja ehkä viimeistä kertaa) Woyzeckin historian aikana vedämme yhden biisin AKUSTISILLA kitaroilla, ilman säröä ja tuplan lätinää… älä pelkää, biisiä ei pilaa edes Masturpo, sillä sen laulaa ihana Eve!!! 🙂

Tulemme vetämään lauantaina kokonaista kolme settiä, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla paikanpäälle joraamaan ja starttailemaan pikkujoulukautta kanssamme!!!

Lauantaina nähdään!!!

One thought on “Viimeistä viedään!

Vastaa