Vain Elämää Woyzeck Mikko Kuustonen Hector

Vain elämää ohjelma kerää taas suomalaisia television ääreen. Tänäkin syksynä ennakkoon kova artistikattaus ja -kokoonpano on jo muutaman ensimmäisen jakson aikana lunastanut odotukset. Ensi viikolla vietetään ehdottomasti Suomen yhden kovimman biisinikkarin ”Vain elämää päivää”. Tätä päivää on odotettu jo vuosia, henkilökohtaisesti Hector on vain yksinkertaisesti niin kova, että olen vuosi vuoden jälkeen toivonut herran saapuvan Hirvensalmeen. Vaatimattomat tuhat biisiä värkänneen Hectorin korista on biisejä mitä nostaa… yksi tietenkin meille tärkeä biisikin siellä on, biisi joka on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle. Luonnollisesti olemme salaa toivoneet, että josko biisi esitetään sarjassa ja saisi näin ”uuden elämän” ja ansaitsemaansa huomiota.  Mahtava biisi! Mutta järkikin sen sanoo, kuinka epätodennäköistä että juuri Woyzeck -biisi valikoituisi tuhannen biisin ja kymmenien hittien joukosta.

Mutta eipähän mitään. Näin se kuulkaas tytöt ja pojat on, ensi viikon perjantainan kannattaa todellakin liimautua telkkarin eteen ja katsoa jakso loppuun asti. Mikael Gabriel tyhjentää ensin pankin henkilökohtaisella tarinalla Lumi teki enkelin eteiseen versiolla. Hieno ja uskalias veto, mutta sen jälkeen koittaa varsinainen pommi kun Kuustonen kertoo esittävänsä biisin Woyzeck. Tässä vaiheessa meikä hyppäsi kiikkutuolista ilmaan huutaen ”VITTU JESSIÄ SAATANA!”

Onneksi Mikko Kuustonen oli tehnyt Lerin kanssa biisistä vieläpä varsin mallikkaan version. Enpä olisi ikinä uskonut tämän tapahtuvan, mutta toisaalta onhan biisi loistava. Ja tärkeä meille, koska juuri tämän kyseisen biisin mukaan bändimme sai nimen 20 vuotta sitten!

Katso jakso ennakkoon ja viimeistään ensi perjantaina Neloselta

Jakso katsottavissa etukäteen Nelosen Ruutu+ -palvelussa. Telkkarista jakso tulee 7.10.2016 klo 20:00 alkaen. Kuustosen mahtava Woyzeck -veto on jakson viimeinen kappale. Vain elämää Woyzeck

 

 

 

 

 

 

 

Vain elämää on 5. lokakuuta 2012 Nelosella alkanut suomalainen viihdeohjelma. Ohjelmassa suomalaiset artistit asuvat kahdeksan päivän ajan Hirvensalmella sijaitsevassa Satulinnassa. Wikipedia

Bilebändi Woyzeck perustettiin Pudasjärvellä kesällä 1997. Ensi kesänä 20 vuotta täyttävä suomirock- ja meininkijyrä nimettiin Hectorin Woyzeck biisin mukaan.

Katso Vain Elämää Kuustosen video

Kuustosen tykitys löytyy myös Youtubesta, näet videon täältä.
https://www.youtube.com/watch?v=U_PDZJyA4Dk

Vastaa