Housuissa kutisee taas! Silleen mukavasti. Torstaina otamme suunnaksi pohjoisen ja ajelemme Rovaniemelle. Mahtavaa päästä taas pitkästä aikaa Tivoliin soittamaan. Tivoli on kyllä yks parhaista keikkapaikoista, siellä on artistin hyvä olla. Mukava henkilökunta ja ihanat pohjosen ihmiset osaa bailata – ja se tullaan taas todistamaan torstaina, Rovaniemen kovimmissa pikkujoulubileissä!!!!

Edelliseltä kerralta on aivan upeita muistoja…vois ihan yrittää kaivella jotain kuva/videomateriaaliakin arkistoiden kätköistä. Laitamma niitä tänne internettiin jos jotaki löytyy. Oijoi – jallulonkku! Nyt iski semmonen flashpäkki..mmmmm… muistan notkuneeni keikan jälkeen baaritiskillä ja tilasin siinä sitten itselleni lonkeron ja baarimikko kysyi: ”Laitetaanko jallua?”

– ”TÄH?”, vastasin hölmistyneenä. Yleensä nimittäin kysytään vain jäistä.

– ”Niin, että laitetaanko artistin lonkkuun Jaloviinaa?”

– ”No laitetaan.” Vastasin hieman epäröiden, mutta voi veljet… olihan hyvää lonkeroa!

Kohta sitä taas saa. Tuu sinäkin Tivoliin bailaamaan ja juhlimaan pikkujouluja – kuulemma ilmanen sisäänpääsy ja kaikkea kivaa muutakin hauskaa varmasti meidän Urpojen lisäksi ovat keksineet. Joo ja sitten vielä semmonenkin paljastus, että kaappaamme torstain keikalle mukaan maestron Zarthas -bändistä eli Lauri tulee mukaan Urpoileen – vähä speciaalimeininkiä! =)

Eli kaikki Tivoliin torstaina (10.11.2011) – jakakaa ilosanomaa ystävillennekin. Tykätkää Woyzeckin sivuista facebookissa jne.

 

Tiptap!

-Urpo-

One thought on “Urpot Rollon Tivolissa torstaina, TUU SINÄHI!

  1. ..ja ainahi Woyzeckin versio Rakkautta ja piikkilankaa -biisusta saa ensiesityksensä torstaina. Pommeja ja muuta kivaa kans! Tivolin väki on ilmeisesti luvannu lahjoja pikkujouluväelle – se on hyvä että homma ei jää aivan lahjattomien vastuulle! 😉 Niiiin ja Lauri from Zarthas ,,/ <3.

Vastaa