Category: Uutiset

Maailma meinasi pyörähtää juuri radaltaan, kun Woyzeckin uusi saitti näki päivänvalon. Jotta saitti ei hukkuisi sinne mihin aurinko ei paista, on saittiin liitetty mm. domain www.buukkaabandi.fi helpottamaan sinne eksymistä! Ja nyt, kun tänne olet eksynyt niin viihdy nyt hetki selaten tietoa bändistä, sen jäsenistöstä, henkilökunnasta, historiasta ja tulevaisuuden haaveista… seuraavassa muutama nosto uusien sivujen antimista:

Kuvia enemmän kuin laki sallii

Uusille saiteille täräytettiin heti alkuun paljon kuvamateriaalia, ehkä enemmän kuin laki sallii – käy nyt äkkiä katsomassa ne ennenkuin suurin osa niistä sensuroidaan epäasiallisina. Kuvia tullaan lisäämään jatkossakin, joten kannattaapa täällä pyöriä tulevaisuudessakin. Asiattomien kuvien lisäksi saitille tullaan julkaisemaan videomateriaalia keikoilta, treeneistä ja keikkamatkoilta joten kaikkea kivaa on luvassa! Pysy kuulolla!!!

Seuraa meitä Twitterissä @Woyzeckband

Somehommat on isollaan, olemme nimittäin siirtyneet Facebookin lisäksi myös ainakin Twitteriin. Seuraa meitä Twitterissä ja tykkää meistä Facebookissa! Mitään vakavaa maailmanpoliittista kannanottoa Twitterimme tuskin suoltaa, mutta jotain kuulumisia silloin tällöin. Facebookissa pysyt myös tuttuun tapaan ajan tasalla missä bändi lorvailee. Ota siis somet haltuun ja tuu meidän kaveriksi! Lähiaikoina liitymme varmasti Instagramiin ja mitä näitä nyt onkaan…

Fanituotteet näppärästi kotisivuiltamme

Uudistuksen myötä voit nyt tilata fanituotteita myös suoraan kotisivuiltamme. Tarjoamme osan fanituotteistamme nyt myös kotisivumme kautta! Tutustu tarjontaan ja tee tilaus jo tänään. Tilaukset voit maksaa turvallisesti joko PayPal tililtä tai PayPalin kautta luottokortilla. Tuotteet toimitetaan postitse asap maksusuorituksesta. Löydät kaupan ylävalikosta tai tätä klikkaamalla. Merkkarituotteita on tarkoitus tuoda myös keikoille, joten jatkossa sinulla on mahdollista ostaa paitoja myös erityisestä keikkamallistosta.

Suoralinja keikkamyyjään

Sivuston oikeasta alareunasta löydät palkin, jota kautta saat yhteyden keikkamyyjään tai bändin edustajaan. 24/7 päivystystä ei ole luvassa, mutta yritämme olla lähes päivittäin tavoitettavissa. Jos Urpot ei ole linjoilla, voit jättää palkin kautta meille myös pikaviestin – otamme yhteyttä ja palaamme asiaan jälkikäteen. Nyt siis ei muuta kuin buukkaabandi.fi!

Tervetuloa viihtymään sivuillamme! Palautetta voit jättää Facebookkiin, Twitteriin tai sähköpostilla woyzeck@woyzeck.org – toivottavasti viihdyt!

One thought on “Tunsitko tömähdyksen?

Vastaa