Se on muuten semmonen homma, että laskettiin muutamaan otteeseen ja tultiin siihen tulokseen että Woyzeck täytti tänä kesänä 18 vuotta!!!!

Eli täysi-ikäisiä ollaan. Ei aikuisia kuitenkaan.

Tapausta on päätetty juhlistaa ison maailman tapaan juhlakiertueella. Kiertue starttasi komiasti 22. elokuuta Kalajoelta. Viimeisiä varmistuksia keikkapäivämääriin joudutaan kuitenkin odottelemaan elokuun loppuun/syyskuun alkupuolelle. Mahdollisesti myöhemmäskin. Viralliset kiertuepaidat painetaan siis vasta syyskuussa. Ja sitä mukaan kun päivämäärät ja keikkapaikat varmistuu niin niistä huudellaan tietenkin somessa (tykkää meidän FB-sivusta niin kuulet ensimmäisenä ja seuraa Twitterissä) ja päivitellään tietoja tänne nettisaitillekin!

Varmistuneet keikat:

Woyzeck #18AndLife -kiertue:

  • 22.08.2015 Kalajoki, Ravintola Surffari
  • 24.10.2015 Pudasjärvi, Ravintola Kurenkoski
  • 06.11.2015 Oulu, Rummers’ Club
  • 05.12.2015 Haukipudas, Musa-Vintti

Listaa päivitetty 9.8.2015.

Mikäli haluat meidät keikalle ravintolaasi, tapahtumaasi tai yrityksesi pikkujouluihin niin otahan yhteyttä bändiin woyzeck@woyzeck.org tai soittamalla 040 514 5680. Suositellakin kannattaa, ota rohkeasti bändi esille kantapaikkasi baaritiskillä ja vinkkaa yrityksesi tapahtumavastaavalle. Kotisivummehan löytyy helposti muistettavasta osoitteesta www.buukkaabandi.fi 🙂

 

Vastaa