Category: BändiTag: , ,

Bändin tuorein urpo… Ammeh ”Urpo” Nenomit on ehkä maailman kovin kitaristi ja muusikko. Tämä siviilissäkin mainio seuramies on bändin keulamiehen Mast-Urpon Egyptin tulijaisia. Edellisen kitaristin saadessa potkut bändistä huume- ja päihdeongelmiensa takia keväällä 2013 alkoi bändi etsimään uutta kitaristia. Koesoittoja järjestettiin ja onneaan kokeilemassa kävi soittomiehiä isoistakin bändeistä… rima oli kuitenkin korkealla ja sopiva kaveri löytyi lopulta Egyptistä.

Mast-Urpo oli joka syksyisellä Epyktin reissullaan ja tutustui siellä paikalliseen hevikitaristiin Ammehiin. Ennenkuin aamuaurinko nousi oli nimi paperissa ja mies rekrytoitu Woyzeckiin. Kun tequilan huurut alkoi hälvetä piti enää ratkaista kuinka mies saadaan Suomeen. Pienissä loppuviikon nousupöhinöissä asia päätettiin ratkaista siten, että Ammeh pakattiin Urpon likaisten kalsareiden joukkoon matkalaukkuun ja matka kohti uutta uraa alkoi. Kyllä loisti Mast-Urpon naama kuin naanantalin aurinko hänen raahatessa matkalaukkua treenikämpille muiden Urpojen ihmeteltäväksi. Luonnollisesti firman piikkiin ja rahoilla tehty reissu osoittautui menestykseksi. Kerrankin miehellä oli tulijaisena jotain muuta kuin perinteiset kutinat nahkahousuissa. Nytkin toki kutisi – mutta hyvällä tavalla.

Viisumihommat päätettiin unohtaa suosiolla taloudellisin syin ja ulkomaalaisvirastolle tiedoksi Ammeh on bändin likaista mielikuvitusta. Asian voi tulla varmistamaan keikoille, sillä Ammehin kaltaista kitaristia ei yksinkertaisesti voi olla olemassa! Uskomattoman tarkka ja nopea soittaja omaa ***evetin vilkkaat vasemman käden sormet, eikä oikeassa kädessäkään mitään valittamista ole!