Category: Urpon päiväkirja

Rakas päiväkirja,

*tsup* hyppäsin hetki sitten bussiin, tänään mennään Rovaniemelle. Tää on ollu ihan hirvee viikko! Nyt vähän jo helpottaa, kun pääsin jätkien kans niin sanotusti ”itse asiaan”. Eli keikkahommiin. Urpot tykkää keikkailla. Aika monesti, kun me näitä reissuja suunnitellaan, on jouduttu tilanteeseen, jossa Woyzeck Logistics on yksinkertaisesti loistanut omalla mahtavuudellaan. Olemme ylittäneet säätämisen ennätykset ja tehneet mahdottomastakin mahdottoman. On ollut soittajia väärillä paikkakunnilla, kamoista (soittokamoista) puhumattakaa. Aina on keikka vedetty, onnistuneesti! Tällä viikolla järjestelmää koeteltiin jälleen kerran. Tällä kertaa manageriosasto oli ehkä vähän muuta bändiä enemmän tulisilla hiilillä. Hirveän säätämisen jälkeen meillä oli keikkoja enemmänkin. Mutta sitten astui kuvioihin Herra Murphy. Vaikka perjantai uhkasikin jäädä välipäiväksi, olimme tämänkin hyväksyneet. Ajateltiin, että pidetään sitten  samalla firman ”pikkujoulu-virkistäytymisreissu”, katselimme Rovaniemen lähistöltä ison mökin koko viikonlopuksi. Pienet logistiset ongelmatkin saatiin ratkottua, lauantain keikalle järjestyi sekä tekniikka ja myös tekniikkahenkilökunta palkattiin. Periaatteessa kaikki olisi ollut jopa hanskassa, mutta keikkaa ei edelleenkää pystytä vetään ilman kitaristia. Meillä on ringissä useampiakin tuuraajia, mutta Murphy huolehti siitä että kukaan heistä ei tällä varoitusajalla päässyt auttamaan ja lopulta lauantai oli unohdettava.

Elämähän ei tähän kaadu, näitä sattuu ja rapatessa roiskuu. Mutta kyllä se silti aina harmittaa, kun keikkaa ei pystytäkään heittämään. Tosin nyt oli myös koko keikan aikataulu aika haasteellinen. Ennen tiistaita meillä ei ollut mitään hajua koko lauantain vedosta, mutta teimme kaikkemme ja yritimme järjestää asian. Koko bändi on ****tin pahoillaan, mutta kuten sanoin: elämä on!

Nyt unohdetaan synkistelyt, unohdetaan viikon stressit ja keskitytään tähän iltaan. On muuten tulossa aivan mahtava ilta! Rovaniemen Tivoli on ehdottomasti Suomen ykkösmestoja keikkahommiin! Kaikki Tivolissa vierailleet artistit varmaan yhtyvät tähän. Homma toimii ja puitteet on kohillaan. Rovaniemeltä löytyy lisäksi aivan mahtava yleisö!!! Toivotaan, että tänään pikkujoulut vetää porukkaa ja uskon kyllä että näin käy. Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua ja ravintola on luvannut asiakkaille jopa lahjoja… toivottavasti eivät tarkoittaneet tällä bändiä! 😉 Jos ja kun opiskelijat ovat tänään liikenteessä niin illasta tulee ikimuistoinen. Muistissa on vielä viime vuoden vappu, jolloin tupa oli täys ja meininki huikee… tänään sama uusiksi!

Eli tänään rokataan ja veivataan! Vielä kun onnistuisin paikallistamaan itseni niin voisin sanoa missä ollaan tulossa… en onnistu joten totean että matkalla ollaan! Niin ja jos Affe lukee tämän niin tiedoksi, että unohdin videokasetit treenikämpille. Pystyisköhän tää jengi vielä venymään sen verran, että kävisimme niitä ostamassa niin saadaan jotain videotallennettakin. Pidetään peukkuja!

With löööv,

Mast-Urpo

 

One thought on “Rovaniemi – Here we come!

Vastaa