Category: UutisetTag: , , ,

Tampere huomio! Tänä viikonloppuna rokataan ja pelataan Rockfutis 2014 -turnaus Suomen Tampereella. Woyzeck mukana tuttuun tapaan S.O. Rainbow joukkueessa. Osa Urpoista ja Crew:sta on jo laskeutunut turvallisesti joukkueen mukana Tampereelle. Ensimmäiset kisafiilikset on nuuhkaistu ja kisakunto on herkistelty timanttiseen kondikseen pe illan ja yön aikana.

Puolen tunnin päästä joukkueemme kohtaa FC Provinssin ja kisat pyörähtää todella käyntiin. Kuinka Urpojen käy, voittaako S.O.Rainbow? Epävirallista kisaraporttia odotellessa (älkää pidättäkö hengitystä) näihin tunnelmiin ja näihin tunnelmiin. Go Rainbow!

Rockfutis

28. Rockfutiksen SM-turnaus pelataan Tampereella Kaupin urheilupuiston viheriöillä 30.-31.8.2014. Joukkueita on mukana 36 kolmessa eri sarjassa: 16 SM-liigassa, 8 divarissa ja 12 mimmiliigassa. Mukana yli 900 rockfutaria – rokkareita, poppareita, bändäreitä, tapahtumajärjestäjiä, TV:stä tuttuja ja muita rockhengenheimolaisia.

Tampereen turnauksen järjestävät Tampereen jalkapalloklubi, Atletico Poko, Dog’s Ball ja FC Mitsubitchit.

Rockfutis on urheilun ja musiikin juhla, jossa ottelut pelataan lähes tosissaan, mutta samalla syvällistä henkistä veljeyttä ja sisaruutta tuntien. Let the games begin!

Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Vastaa