Nyt on Urpokööri mielissään! Mahtavat maisemat ja huikea monena talvena palkittu Hotelli Iso-Syöte odottaa meitä perjantaina. Olemme saaneet kunnian osallistua suosittuun Huippuajot -moottoripyörätapahtumaan. Saamme polkaista perjantaina 22.7.2016 bileet käyntiin ja toimia tapahtuman pääesiintyjänä. Bändillä on hienoja muistoja aikaisimmilta Iso-Syötteen keikoilta, olemme olleet mukana lukuisissa eri tapahtumissa, mutta edellisestä Syötteen keikasta on jo ehtinyt vierähtämään turhan kauan. Perjantaina asiat korjataan ja pääsemme lauteille ja viihdyttämään hienon tapahtuman vieraita. Pikkulinnut ovat laulaneet, että paikalle tulee ihan meitä varten keikalle myös porukkaa Oulusta, Haukiputaalta ja Pudasjärveltä. Jes! <3

Perjantaina tullaan näkemään vähän uuttakin ohjelmistoa, olemme nostaneet settilistaan uusia juuri tätä tapahtumaa varten valittuja biisejä. Biisit on osa uutta englanninkielistä settiämme, jota olemme pikkuhiljaa ajamassa sisään keikkaohjelmistoon mm. talven hiihtokeskuskeikkoja silmälläpitäen. Perjantaina olisi tarkoitus läsäyttää ainakin kolme uutta rock-henkistä rallia eetteriin. Emme vielä paljasta biisejä, tule itse paikanpäälle tarkistamaan!

Lisätietoa Huippuajot tapahtumasta tapahtuman kotisivuilta osoitteessa www.huippuajot.fi tai tapahtuman Facebooksivuilta! Tervetuloa, nähdään perjantaina Iso-Syötteellä!!!

huippuajot woyzeck

Kuva: Tapahtuman kotisivuilta.

Vastaa