Konfettipommitukset ja muu tapahtumatekniikka

Woyzeckin päätuote on tietenkin Woyzeck – Suomen rankin showbändi, sekä megalomaaliset bileet! Mutta, kauttamme myös mm. konfetti -pommitukset, äänentoistopalvelua ja -kalustoa vuokralle. Vuokraamme myös isoa kuomukärryä edullisesti Oulun seudulle, jarrullisen kärryn sisämitta on huikeat 4 metriä. Kyytiin mahtuu siis isompaakin muuttokuormaa tai emännän Ikean ostoksia tai muuta roudattavaa. Kysy tarjous, kun isoa kärryä tarvitset!

Meiltä vuokralle mm.:

Konfetti räjäyttää tapahtumasi uudelle tasolle

Palveluihimme sisältyy myös mm. erilaiset konfetti ja efektipommitukset. Jos olet järjestämässä tapahtumaa, johon tarvitaan hieman päräyttävämpää sisääntuloa tai muuta hässäkkää – otappa yhteyttä meihin! Urheilu-, moottoriurheilutapahtumat, avajaiset, hääparin juhlallisuudet, paatin kastajaiset ja kaikenmaailman kissanristiäiset saavat meiltä ansaitsemansa huomion! Katso videolta, kun kävimme täräyttämässä fanffaarit ja pommit #nenäpäivä -tapahtumassa syksyllä 2015 Pudasjärvellä.

Konfettipommeja löytyy isompaa ja pienempää. Tapahtumapaikka ja haluttu ”sotkun” määrä määrittää minkä verran konfettia tai streamereita ammutaan. Hässäkkä suunnitellaan ja sovitaan aina yhdessä tilaajan kanssa. Konfettien toimintasäteet muutamasta metristä kymmeniin metreihin eli näyttävää tykitystä saadaan niin pienempään tilaan kuin ulkotapahtumaankin.

Konfettien lisäksi monenlaiset savukoneet ja -efektit, strobot ja muut töttörööt kuuluu luonnollisesti pakettiin.

 

Toimivat, hyvännäköiset kotisivut

Showbisneksen ulkopuolelta palveluihimme lukeutuu myös hieman nörttihommia. Kauttamme yritykselle WordPress -sivustot, verkkokaupat ja muut pienemmät fiksaukset. Olemme toteuttaneet parisenkymmentä sivustoa lähinnä WordPress alustalla. Miksi WordPress? Mikä on WordPress? WordPress on helppokäyttöinen, hakukoneoptimoitu, ilmainen ja tietoturvallinen julkaisujärjestelmä (CMS, Content Management System), joka skaalautuu eri mobiililaitteille.

Toteuttamamme sivuston hallintakäyttöliittymä on  yksinkertainen ja helppokäyttöinen, pystyt itse päivittämään verkkosivustosi sisältöä. Käyttöliittymä toimii haluamallasi kielellä eli siis myös täysin suomeksi. Itse sivusto voidaan toteuttaa eri kieliversioilla ja tietoturvapäivitykset voidaan asettaa päivittymään automaattisesti, jolloin voit olla huoletta sivustosi turvallisuudesta ja nukkua yösi rauhassa.

Tarvittaessa sivustoon lisätään verkkokauppa tai intranet -ratkaisut. Me rakennamme kotisivut aina yksilöllisesti ja  asiakaslähtöisesti, liiketoimintasi tavoitteiden mukaan!

Kauttamme saitti sähköposteineen avaimet käteen periaatteella. Kysy lisää, mikäli yrityksesi kaipaa hyvännäköiset, toimivat kotisivut edullisesti! Sivuista teemme aina täysin responsiiviset eli ne toimivat täysin myös erilaisilla mobiililaitteilla. Lisäksi pyrimme optimoimaan sivut mahdollisimman hyvin mm. googlehakukonetta varten!

Tyytyväisiä asiakkaitamme mm. Versa Finland Oy, Salonki Ametisti, Prorakenne Oy, Ravintola Muhos-Kellari, Levykauppa Arctic Rock, Ou’blues jne.

Tutustu palveluihin ja kysy rohkeasti tarjousta tarvitsitpa sitten karaokelaitteita, kärryä tai verkkokauppaa!

Kerro lisää ja lähetä viestiä osoitteeseen woyzeck@woyzeck.org

 

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti

Yritys

Viestisi