Noniin Oulu, nyt on varmistunut keikka Oulussa! Liki kahden vuoden tauon jälkeen oululaisravintolassa (vielä salaista tietoa) on mahdollista kokea huikea liveAKTI!!! Emme ole aikaisemmin kyseisessä baarissa soittaneet, julkaisemme baarin ja muuta vähemmän tärkeää infoa lähiaikoina…ööö…siis nyt: Ykän Pub! Laita päivämäärä ylös ja varaa lennot Ouluun mikäli et asu Oulussa – lauantaina 17.9. tärähtää! Illan aikana lavalle nousee muitakin bändejä, mutta ilta kruunataan Woyzeckin aivan uskomattomalla energiapamauksella.

Kun kerta kahden vuoden tauon jälkeen päästään Ouluun heilumaan niin onhan se kovaa ajoa. Ei siinä paljon tulla paskaa jauhamaan, tiukkaa rallia koko slotti. Odotukset on kyllä kovat, uskon että baari on tupaten täynnä – mutta eipä tuo tietenkään harmita, kun ollaan hyvän asian puolesta liikenteessä. Toteaa Urpo Woyzeckista.

Ykän Pub on yksi Oulun legendaarisimmista ravintoloista, jossa järjestetään kesäisin useita ulkoilmafestareita ja live-esiintymisiä ravintolassa on läpi vuoden.

Jyrkkä Club esittää: The Bigger 4

17.9. Oulun Ykän Pubissa järjestetään Jyrkkä Rock Festival tapahtuman jälkilöylyt ja lavalle nousee neljä kovaa – kliimaksina Woyzeck. Hyväntekeväisyys on illan teema; artistit esiintyvät ilman palkkiota ja pääsylipputulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Jyrkkä Ry:lle. Haluamme näin tukea tärkeää toimintaa yhden Pohjois-Suomen legendaarisimman huvialueen uudelleen elvyttämisen eteen. Jyrkkä Rock Festival järjestetään Pudasjärven Jyrkkäkoskella jälleen ensi kesänä.

Illan esiintyjiä ovat: The Kickstart Rockers, Zenith Reunion, Muria ja Woyzeck (soittojärjestys ja aikataulu ilmoitetaan myöhemmin). Tule paikalle ajoissa, tupa tulee täyteen!

Lipun hinnan saat itse valita seuraavista: 6eur / 15eur (kannatuslippu, toim. huom. valitse tämä)

Lisätietoa lähiaikoina mm. facebookissa!

15 thoughts on “Oulu… VALMISTAUDU!

  1. No näinpä se taitaa olla.. tuossa on vähän kaikenlaista häppeninkiä suunnitteilla talven mittaan josta vissiin olis osa ikärajattomia tapahtumia. Ilmotellaan jos ja kun tulee jotain infottavaa 🙂 Kiitos Jesse kuitenkin tuesta!!!

Vastaa