Keikkaraportti

Aivan mahtava ilta Oulun Ykän-Pubissa! Huikee meno oli koko illan… meitähän oli muitakin lauteilla sinä iltana; The Kickstart Rockers, Muria ja Zenith Reunion. Aivan loistavia keikkoja kaikilta ja yleisö viihtyi. Woyzeck nautti täysin rinnoin esiintymisestä pitkästä aikaa julkisesti Oulussa. Paineitakin oli… Mast-Urpo jännitti keikkaa varmasti eniten. Hyvin jätkä kuitenkin suoriutui ja miksei suoriutus. Ja aivan loistavasti veti koko bändi, palaute keikasta on ollut ihanaa. Kiitos ihmiset!

Keikka oli tiukka ja porukka bailas koko keikan – alusta loppuun! Vaikka Woyzeck esiintyi viimeisenä ja keikka alkoi vasta yhden maissa, jaksoi porukka odottaa ja jaksoipa porukka vielä bailatakin! Kiitos myös ravintolan henkilökunnalle tilaisuudesta päästä tekemään hyväntekeväisyys iltama Jyrkkä Rock Festival -tapahtuman hyväksi. Illan lipputulot menivät Jyrkkä Ry:lle Jyrkkä Rock Festival tapahtuman tukemiseen. Kaikki illan esiintyjät esiintyivät ilman keikkapalkkiota – kiitos siis kaikille tapahtuman onnistumiseen vaikuttaneille tahoille!

…niin ja uus biisi Kotiteollisuuden Kuka minä olen ROKKASI! Saatana!

– Urpo 28.9.2011

Who
The Bigger 4
When
lauantai, syyskuu 17, 2011
Ei tiedossa - K-18
Where
Merimiehentie 1
Oulu 90520
Other Info
The Bigger 4 on hyväntekeväisyystapahtuma, joka järjestetään Oulussa Ykän Pubissa 17.9.2011. Tapahtuman lipputulot lahjoitetaan lyhentämättömänä Jyrkkä Ry:lle Jyrkkä Rock Festival tapahtuman tukemiseen. Neljä kovaa ja kaikille jotain. Tapahtumassa esiintyy Woyzeckin lisäksi Muria, The Kickstart Rockers ja Zenith Reunion. Mahtavaa meininkiä on siis luvassa täydellä tuutilla, tule siis sinäkin paikalle viettämään syksyn kovimpia bileitä!

Lippujen hinnat ovat 6 eur / 15 eur. Voit valita vapaasti lompakollesi sopivamman summan ja muista, lipputuloilla autetaan Jyrkkä Rock Festival -tapahtumaa. Jyrkkä Rock Festival järjestetään taas ensi kesänä, Pudasjärven Jyrkkäkoskella heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Woyzeck on 17.9. pääesiintyjä, aikataulu ja soittojärjestys julkaistaan myöhemmin facebookissa. Klikkaa itsesi tapahtumaan osoitteessa: http://www.facebook.com/event.php?eid=231506013551608

« Back to the calendar

Vastaa