Muikkumarkkinat

Enemmän kuin täpinöissämme, ilolla ilmoitamme osallistuvamme legendaarisille Posion Muikkumarkkinat -tapahtumaan kesällä 2015. Muikkumarkkinat juhlitaan Posiolla 10.-12.7.2015. Woyzeck täräyttää setit perjantaina Ravintola Peikonpesän ulkolavalla. Luvassa on tuttuun tapaan energinen SHOW. Bändi on innoissaan jo siksi, että saimme kutsun legendaarisiin bileisiin – myös siksi, että emme ole Posiolla ennen esiintyneetkään.

Posiolta on hyviä muistoja viime vuosituhannelta, kun kävin siellä esiintymässä vähän erilaisessa roolissa. Olin 90 -luvun lopulla mukana Kalle Päätalon Mustan Lumen Talvi -teatteriproductionissa ja tuolloin esiinnyimme myös Posiolla. Näytelmän ohjasi posiolainen Sinikka Sanelma ja näytelmää esitettiin kymmenillä paikkakunnilla. Se oli aika kovaa suosiota silloin, katsotaan miten tällä kertaa käy! 😉

Niin ja onhan se tuo ”meidän” Tatsi sieltä kotoisin… Tatsihan on silloin tällöin tuuraillut basso-Urpoa. Eikä se kaukana ollut, että oltais höynäytetty jätkä bändiin hanurin soittajaksi.

-Masturpo-

Lisätietoa tapahtumasta tapahtuman Facebook sivuilta ja Posion tapahtumasivuilta!

Vastaa