Category: UutisetTag: , ,

Oulun Yliopisto oli ilmeisesti kuullut jostakin Woyzeckin solistin poikkeuksellisen komean lauluäänen ja halusi tallentaa äänen ja käyttää sitä omiin tutkimuksiinsa. Kyllä. Tänä aamuna Masturpo oli kutsuttu yliopistolle antamaan ääninäytteitä.

– Ja miltei ajallaan, löysin itseni oikeasta paikasta tutkimuskeskuksesta. Siellä minut otti vastaan kaksi nuorta naista valmiina vaikeiden tehtävien kanssa. Ei muuta kuin ukko koppiin ja soundcheck käyntiin. Kun äänitystasot oli tsekattu alkoi tehtävät, joista suoriuduin urhoollisesti ja varsin mallikkaasti – ainakin omasta mielestäni. Hissutteluahan tuo oli, eikä ääntä tarvinnut paljon ”avata” jos vertaa esim. lauluhommiin. Mutta mukavaa oli! Ja tytöt olivat keksineet varsin hauskoja riimejä ja loruja, joita minun piti lukea nauhalle.

-Masturpo 17.3.2014

Mikäli jossakin vaiheessa saamme lisätietoa ja analyysia Masturpon äänestä niin tokihan jaamme tiedon täällä kotisivuillamme. Odotellaan mielenkiinnolla! Tosipuheissa Yliopistolla tuskin ollaan kuultu Masturpon heleää laulantaa ja hän oli paikalla vain hyvää hyvyyttään auttamassa logopedian eli puheterapeuttiopiskelijoita opintoihin liittyvässä harjoitustyössä. Mutta saammepa näin mielenkiintoisia tutkimustuloksia (priiman)laadun takeeksi!

 

Vastaa