Maanantai on ihmisen parasta aikaa, eikö? Varsinkin krapulaton ja vapinaton. Tällä hetkellä Urpoa tärisyttää vain uusien biisien treenailut, loppuvuoden ja kevään kiertueen suunnittelu ja neuvottelut. Marraskuu täyttyy pian, mutta vielä olisi vapaana pikkujoulurykäisyjä..anyone? Pientä säätöä on, mutta päivämääriä ei vielä voi vahvistaa… ilmoittelemme kyllä! Mutta jos kaipaat järjestämiisi bileisiin meininkiä niin otahan yhteyttä woyzeck@woyzeck.org osoitteeseen.

Tällä viikolla käymme taas parina iltana pyörähtämässä treenikämpillä… Oulun keikalla kuullaan toivottavasti taas uutta materiaalia, Jennin lisäksi. Pupen sanoin voisi kiteyttää: ”Tässä nyt on ollu vähän kaikenlaista…”, joten pahoitteluni että esim. Oulun keikan ennakkolipunmyynti ei ole edennyt allekirjoittaneen muiden hässäköiden takia. Mutta yritetään saada asia hoitoon asap! Mahtavaa viikkoa kaikille, ensi viikonloppuna rokataan ja pelataan muuten Kotkassa taas Rock-Futiksen SM kisat. Urpoja löytyy tuttuun tapaan S.O. Rainbown joukkueesta… sinne siis kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan ja pitämään hauskaa.

Rakkauvella, Mast-Urpo

ps. Nyt kun bändi tuntuu olevan taas (pitkästä aikaa) virittäytynyt uusien biisien taajuudelle olisi oiva hetki muistuttaa Urpoja hyvistä biiseistä ja ehdottaa omaa suosikkiasi Woyzeckin raiskattavaksi. Eli kommentoikaahan ja vinkkailkaa hyviä biisejä!! Tänks!

3 thoughts on “Mahtavaa maanantaita!

Vastaa