No morjensta pöytään, livelähetys ja livelähetystä pukkaa! Kuten aktiivisimmat Facebook -ystävämme ovat huomanneet olemme käyneet viime aikoina aika useasti treeneissä. Ainakin kolme kertaa tälle vuodelle jo! Nykytekniikkaakin testasimme taannoin ja täräytimme livekuvaa testimielessä. No mutta sehän olikin hauskaa, toisella kerralla taisi olla jo reilu 30 katsojaa linjoilla. Vetäsimme jopa yhden toivebiisin treenien lopuksi, kun sellaista oltiin kommenteissa toivottu.

Tulossa tänään Livelähetys treeneistä!

Eilen laitettiin uskaliaasti Facebook -sivuille päivitys ”Jos kymmenen tykkää niin huomenna liveä treeneistä…” . Kovat toiveet ylittyivät reilusti ja kymmenen heilahti helposti. Tänään olisi sitten tarkoitus lunastaa lupaus (toisin kuin Masturpo, jolla on vielä henkilökohtaiset FB sekoilunsa lunastamatta monen vuoden takaa) ja aukaisemme suoran linjan kellariin about 18:30 jälkeen. Toiveitakin on jo kommentteihin heitetty, toki niitä saa edelleen heittää mutta tarkoitus on käyttää harvinainen yhteinen aika hyödyksi ja treenata tulevan Musa-Vintin settilistalla olevia biisejä. Sinne on tyrkyllä ainakin kaksi uuttakin biisiä, joita ei olla vielä koko porukalla koskaan vedetty, joten mielenkiinnolla odotellaan iltaa ja katsotaan riittääkö rohkeus nolata itsemme vetämällä ko. biisit livenä ns. ensimmäistä kertaa. Tosiaan vaikka treeneissä on käyty niin emme ole vielä kertaakaan täysin koko porukalla satuttu sinne yhtäaikaa. Tällä hetkellä näyttäisi, että kaikki Urpot on tänään paikalla, oletko sinä?

Eli kun Suomen leijonat on ensin taistelleet Tanskasta voiton niin kääntäkäähän mielenkiintonne Facebook -sivuillemme ja äänet mutelle. Tai jos oikein hulluttelemaan uskallat niin voit vähän raottaa ääniäkin. Illalla ”nähdään” ja jos kiinnostaa niin tykkäämällä meidän FB -sivusta kuulet aina silloin tällöin myös näitä livevetoja, varmasti niitä tullaan tekemään jatkossakin. 28.5.2016 olemme keikalla seuraavan kerran Haukiputaan Musa-Vintillä, tuolta reissulta tulee varmasti myös livematskuu, roudauksesta, takahuoneesta… saapa nähä!

 

Woyzeck @ Musa-Vintti 28.5.2016

Tervetuloa Haukiputaalle tsekkaamaan mistä se kana pissii ja mitä Urpot tällä kertaa saa aikaiseksi. Hillittömät bileet nyt ainaki.

Katso video: treenipölijäilyä

Video treeneistä löytyy täältä:

Livenä videota seurasi 119 henkilöä, aivan mahtavaa! Kiitos kaikille mukana olleille, tämä otetaan joskus uusiksi!!!

 

 

Kirjoituksen kuva on lainattu internetistä, Facebookista.

Vastaa