Eilen 19.5.2016 Woyzeckin reeneissä oli väkeä pitkälle toistasataa henkilöä!

Uskomatonta! Eikö tullut ahdasta? Ei. Fyysisesti paikanpäällä studiolla oli neljä Urpoa ja kesken treenien paikalle tupsahtaneet veljet <3 Jukka ja Jukka bändistä Zenith Reunion. Pojat kävi hakemassa PA:n vuokralle perjantain Rovaniemen keikalleen. Kyllä luulisi 8kiloa riittävän Granden kokoiseen paikkaan, sopivasti etten sanoisi. 😀

Urpojen ja Jukkien lisäksi treenejä seurasi Facebookiin streematun livelähetyksen kautta 119 henkilöä. Huh. Tsättijuontajan ominaisuudessa Masturpo bongasi katsojien lähettämiä toiveita ja treeneissä vedettiin mm. myös harvinaisempaa materiaalia esim. Yön Tia Maria, jota bändi ei ole soittanut aikoihin. Katso videolta kuinka perseelleen veto meni vai tunnistiko sen jopa? Lisäksi vedimme kaksi ennen esittämätöntä biisiä, TikTakin Sankaritar ja Viikate bändin Pohjoista Viljaa. Onneksi Urpoilla on vielä pari viikkoa aikaa treenata nämäKIN biisit settikuntoon, sillä seuraava keikka tärähtää Haukiputaan Musa-Vintillä 28.5.2016.

Basistia ei treeneissä näkynyt, hän on kesälomalla eikä päässyt osallistumaan tämän kertaisiin treeneihin. Kokemus livevedosta oli mukava ja tulemme varmasti jatkossakin raottamaan toimintaa livelähetysten muodossa. Ehkä treeneistä, roudauksesta ja takahuonemeiningistä? Pysy mukana, tykkää bilebändi Woyzeckin Facebook sivuista ja pääset näin mukaan silloin kun tapahtuu!

Aurinkoista kevään jatkoa ja kesää kaikille! Katso video ja treenit kokonaisuudessaan alta.

Livelähetys Facebookissa

 

 

 

 

 

 

Vastaa