Category: UutisetTag: , , ,

Nyt on Urpo-Tontut sen verran jo pikkujoulutunnelmissa, että eiköhän laiteta seuraavaa arvontaa pystyyn!!! Edellinen arvonta osottautui menestykseksi ja siinähän Raijaa ja Johannaa potkaisi onni takapuoleen *tumps* ja tytöt voittivat vapaavalintaisen Woyzeck hupparin Woyzeckin Putiikista. Tytöt on hupparinsa valinneet ja nyt vain odotellaan malttamattomana pehmeää pakettia – tuoko sen Pukki vai ehtiikö Itellan mies ensin?

Mutta siis asiaan! Kommentoi tähän erittäin järkevään kirjoitukseen ja olet mukana arvonnassa!!! Arvonta suoritetaan MAANANTAINA 21.11.2011. Koska maanantai on päivistä paras, valittiin se arvontapäiväksi. Samalla kun kommentoitte kirjoitusta niin pliiiiiiiis pistäkää saittia tyrkylle kavereillenne niin saadaan bändille lisää tykkääjiä ja kun 200 menee rikki niin tapahtuu seuraavan kerran hulluuksia.

Woyzeckia saa myös mainostaa firmanne bilevastaaville, kantapaikkasi ohjelmistovastaavalle ja muuten vain kaikille kavereille! Tälle vuodellekin on vielä mahdollista saada keikkaa sovittua kun ollaan ripeitä! Ja keväällähän homma jatkuu ja josko se kauan odotettu ja hehkutettu Suomi Turnee toteutuisi. Nyt kaikki kommentoimaan ja jakamaan Woyzeckin saittia kavereille kätevästi FACEBOOKISSA!

 

 

29 thoughts on “Kuulat sekasi!!! Kommentoi ja voita Woyzeck krääsää!

  1. Mahtavaa viikonloppua kaikille! Ja onnea kaikille maanantaiseen arvontaan! Mikäli et ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta niin sinulla on vielä viikonloppua aikaa…maanantaina potkii onni taas jotakuta persauksille!

  2. Arvonta suoritettu ja voittajille ilmoitettu facebookissa. Tällä kertaa arpa suosi TAAS "neitejä" eli Tanjaa ja Anttia 😀 Onnea! Uusia arvontoja tulee… muista pysytellä aktiivisena ja arvontojahan on luvattu järjestää sitä mukaan kun saadaan sivustosta tykkääjiä lisää.. eli voit vaikuttaa siihen tyrkyttämällä Woyzeckia ystävillesi! 😉

Vastaa