Verkkokauppa

Taage Laiho, Woyzeck huppari ja Lauri HuovinenOnneksi olkoon! Tämä on Woyzeck yhtyeen verkkokauppa.  Täältä voit tilata itsellesi komeita paitoja ja huppareita. 18 -vuotis synttäreiden kunniaksi päivitimme tuotevalikoiman syyskuussa 2015. Kaupasta löydät kahdenlaisia huppareita – toinen on myynnissä vain verkkokaupassa, toinen on myynnissä myös keikoilla mikäli paitamyynti on mukana. Lisäksi valikoimasta löytyy kahdenlaisia t-paitoja. Normaalin t-paidan lisäksi myynnissä on rajoitettu määrä ns. kiertuepaitoja. Kiertuepaidan edessä on sama logo kuin normi t-paidassa, mutta takana on lista #18AndLife -kiertueen alkupään keikoista.

Mikäli paitamyynti on keikalla mukana, voit maksaa ostoksesi paikanpäällä joko käteisellä tai kortilla. Huom! Paitoja on myynnissä rajoitettu määrä, joten ole nopea ja tilaa omasi jo tänään!!!  Toimitusaikataulu on keskimäärin 1-2 viikkoa maksusuorituksesta (keikkapaikalla saat ostoksen mukaan samantien).

Postitse lähetettävistä paidoista perimme lisäksi 5 euron lähetyskulun. Verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi pankkisiirrolla (saat tilauksen yhteydessä pankki- ja maksutiedot, kun maksusuoritus näkyy tilillämme postitamme tuotteet). Voit maksaa ostoksen myös Paypal -maksutavalla.

 

 

Näytetään kaikki 6 tulosta