Category: Uutiset

Tammikuussa hiottiin uusia biisejä, ei vietetty tipatonta. Kevään settiin uusista napataan ainakin Kaija Koota ehkä pari muutakin helmeä. Vanhoista biiseistä Katri Helena on hiinä ja hiinä, varmaan se jollakin keikalla vedetään taas. Niin ja kauan kaivattu ”Loppuu se vittuilu” tekee come backin settiin. Kyllä!

Kevään rundia varten on myös päivitetty kalustoa mm. langattomilla monnareilla. Myös valokalustoa on päivitetty ja uutta showta rakennellaan vähän joka osa-alueilla. Kovasti on Urpot lähtökuopissa ja täpinöissään valmiina keikkahommiin. Kiertue ainakin aloitetaan yksityiskeikoilla, päivitetään ja julkaistaan baarikeikkojen päivämäärät keikkakalenteriin heti niiden varmistuttua. Meleko hiljasta on ollu, kun ei ole löydetty vielä keikkamyyjää… jospa tämä tästä, pari lupaavaa viritystä on tiedossa 😉

Keikkamyynti ja kiertuehommat tähtää nyt syksyyn ja ensi talveen! Syksylle on useita keikkamestoja kyselly, mutta päivämäärät tarkentuu myöhemmin. Sosiaalisessa mediassa kyllä huudellaan sitä mukaan kun asiat etenee!

Loistavaa alkukesää!!!

 

Vastaa