Iso-Syöte, Musa-Vintti, Urpojugend…

Hola! Päivitimme keikkakalenteria.

Nythän on mukavia uutisia; kitaristin käsi kestää jo treenaamista ja kuntoutushommat on edenneet siihen malliin että keikkojakin uskaltaa alkaa lyömään lukkoon. Ensimmäinen täräytettiin heti toukokuun lopulle Haukiputaan Musa-Vintille eli 28.5.2016 on luvassa jälleen uskomattoman huikeeta meininkiä. Urpot odottaa innolla loistavaa Haukiputaan yleisöä ja sitä että päästään taas tosihommiin!

Heinäkuussa on luvassa puolestaan maakuntamatka ”kotipuoleen” eli Pudasjärvelle. Woyzeck on kiinnitetty suositun vuotuisen kesätapahtuma Huippuajot pääesiintyjäksi perjantaille 22.7.2016. Huippuajot järjestetään kesäisin Iso-Syötteen huipulla ja se on kasvattanut suosiota vuosi vuodelta ollen jo yksi merkittävimpiä pohjoisen moottoripyörätapahtumia. Ja miksei olisi, hienosti järjestetty tapahtuma upeissa maisemissa!!! Ja mikä tekee juuri ensi kesän tapahtumasta merkityksellisen myös Woyzeckille on se, että armon vuonna 2006 Woyzeck oli esiintymässä Iso-Syötteen huipulla ja tuolloin bändi yllätettiin täysin, kun joukko hienoja miehiä oli päättänyt perustaa Woyzeck Fanclubin. Urpojugend syntyi. Urpojugend oli korvaamattomassa roolissa bändin tuon hetkisen uran eteenpäin viemisessä. Ilman tätä ilmiömäistä ryhmää ei Woyzeckia varmaankaan olisi. Nyt jännitetään, nähdäänkö ensi kesänä jotain nostalgista – kömpiikö Urpojugend Suomen eteläisimmän tunturin laelle, liehuuko Urpojugend lippu kesän yöttömässä yössä, nähdäänkö ja kuullaanko tunturissa vuosisadan jatkot???

Syksyn keikat julkaistaan hieman myöhemmin, tällä hetkellä noin kymmenkunta päivämäärää ja keikkaa odottaa vielä lopullista varmistusta. Keikkoja on siis luvassa myös syksylle, malttakaa vielä hetki!

iso-syöte Urpojugend Woyzeck fanclub syntyy 2006 iso-syöte Urpojugend Woyzeck fanclub syntyy 2006 Urpojugend Woyzeck fanclub perustetiin Iso-Syötteellä 2006 iso-syöte Urpojugend Woyzeck fanclub syntyy 2006

Vastaa