Category: Bändi

Bändiin kuuluu tärkeääkin tärkeämpänä osana ammattitaitoinen CREW. Nämä tekniikan ihmemiehet vastaavat äänentoistosta ja valonloistosta… ja aika paljosta muustakin tärkeästä asiasta. Woyzeckilla on ollut etuoikeus päästä tekemään yhteistyötä useiden taitavien alansa ammattilaisten kanssa. Bändin ”sokea valomies” on Affe ja yleensä ”kuurona miksaajana” joko Rane, Jeesus, Hartsa tai Pepe. Kaikki loistavia persoonia ja luotettavia ammattilaisia, joiden harteille bändi uskaltaa laskea kaiken!

affeAntti ”Affe” Faarinen

Bändin pitkäaikainen valomies, oli aikoinaan perustamassa Urpojugend Woyzeck Fanclubia. Affe on työmyyrä, jonka kaltaista saa etsiä! Vastaa pääsääntöisesti bändin valoshowsta. Työpisteenä on nykyään Applen Ipad ja AirDMX, jolla valot ohjataan näppärästi vaikka baaritiskiltä.

 

crew-raneRauno ”Rane” Männikkö

Lupsakka Muhoksen mies, mahtava tyyppi, vaatimaton ja lahjakas nappuloiden pyörittäjä. Mikserin nappuloiden lisäksi Rane on Woyzeckin miehistä varmasti eniten nännejä näpräilly, vaikka ei muutkaa Urpot ihan eilisen teeren poikia ole. Woyzeck on enemmän kuin mielissään saatuaan Ranen remmiin. YES! Rane soittelee TOR bändissä ja jouluisin Hevitiernapojissa.

crew-jeesus-pinkkiJukka ”Jeesus” Jokikokko

Jeesus on pyörinyt mukana aina Woyzeckin alkuajoista lähtien. Ilman häntä bändi tuskin olisi tässä! Loistava persoona ja uskomaton tyyppi muutenkin. Jukka on tunnettu Woyzeckin lisäksi mm. seuraavista bändeistä: Burning Point, Zenith Reunion ja Stargazery. Ihana Jukka nousee yleensä lavalle viimeistään Levoton Tuhkimo biisissä laulamaan ja ompa hän monesti tuurailemassa basistiamme. <3

crew-kuuromiksaaja-harriHarri ”Hartza” Nyyssönen

Kuuluu sarjaan ”ämpöliivipöl”! Legendaarinen miksaaja ja äänijumala vailla vertaa. Historiaa löytyy mm. Thunderlight valo- ja äänentoistopalvelun takaa ja nykyään Hartza miksuttelee Livepaletilla ja soittelee Standby bändissä. Hartzaa on kiittäminen niin ikään paljosta; suuri mies, isolla sydämellä ja kultaisilla korvilla.

 

crew-pepePekka ”Iso-Pepe” Karppanen

Yhteinen historia alkoi aikoinaan, kun Woyzeck kiersi yhteisillä keikoilla silloisen Rytmiterapia bändin kanssa. Isällinen nallekarhu otti myös Urpot huolehdittavakseen omien bändihulttioiden lisäksi… ei käy miestä kateeksi, mutta kaikesta huolimatta tarina on jatkunut jo reilun 15 vuotta! ”Vittuilu on välittämistä” ja lämpimimmät pikku jäynät ja jekkuilut koetaan keikkareissuilla Pepen ja komppikitaristimme välillä. Pepe on luottomies, jonka leveiden harteiden varaan pystyy luottamaan ja homma toimii aina. Urpot noukitaan kerta toisensa jälkeen, vaikka niska-perseotteella, kyytiin ja huolehditaan aina kotiin saakka. Hieno mies.

 

Vastaa