Tilaa bilebändi häihin!

Etsitkö menoa ja meininkiä tapahtumaasi? Hakusessa bilebändi häihin tai firman kesäjuhliin? Oletko järjestämässä rakkauden juhlia tai muuta tapahtumaa?

Tilaa Woyzeck bilebändi häihin, firman kesäjuhliin tai muihin tapahtumiin!

Woyzeck bilebändi on loistava ratkaisu ja bändi isoon tai pienempään juhlaan. Yli 18 vuoden kokemuksella keikkaillut bändi tuo menoa ja meininkiä juhlaan kuin juhlaan. Firmojen kesäjuhlissa ja häiden jatkoilla bändi on omimmillaan. Suomirock ja -pop klassikot sekä uudet soitetuimmat radiohitit pärähtää juhlakansan jalkojen alle ja saa juhlamekot hulmuamaan!

Woyzeck on helppo ja varma valinta järjestäjälle, sillä bändin mukana kulkee ammattitason huippu äänentoisto- ja valokalusto sekä henkilökunta sitä käyttämään. Tämä kaikki takaa onnistuneen esiintymisen ilman stressiä. Helppo, avaimet käteen paketti, johon kuuluu bändi, kalusto sekä roppakaupalla menoa ja meininkiä. Esiintyminen onnistuu monenlaisessa tilassa ja esiintymisajat on valittavissa esim. kaksi n. 45 minuutin settiä tai yksi vähän pidempi – tilaisuuden muuhun ohjelmaan, luonteeseen ja aikatauluun sopivasti. Sovittaessa bändin äänentoisto on käytettävissä juhlan juonnoissa ja muissa ohjelmanumeroissa.

Kotisivuiltamme www.woyzeck.org löydät lisätietoa bändistä, biisilistoista jne. Tutustu bändiin ja ota yhteyttä myyntiin sähköpostitse woyzeck@woyzeck.org tai 040 514 5680.

Ole nopea, sillä kesän keikat myydään nyt!!!

Bändi häihin tai kesän muihin juhliin? Tilaa bilebändi esiintymään tapahtumaas

Tilaa Woyzeck bileisiin ja saat energisen live-shown, joka muistetaan!

Woyzeck bilebändi häihin on helppo, avaimet käteen ratkaisu

Haluatko välttää stressin tapahtuman äänentoistosta ja live-esiintymisestä? Hyvä, siispä tilaa Woyzeck! Bändin mukana kulkee ammattitason äänentoisto- ja valokalusto sekä ammattilaset niitä käyttämään. Huipputekniikalla varusteltu äänentoisto takaa loistavan lopputuloksen ja onnistuneen ohjelman. Äänentoistokalusto on sovittaessa käytössä juhlasi muussakin ohjelmassa, juonnoissa jne. Meiltä myös konfettipommit, saippuakuplakoneet ja muut efektit ikimuistoiseen hetkeen!

Biisilistalta löytyy kymmeniä kaikille tuttuja suomirock -klassikoita ja uusia radiohittejä. Erikoistapauksissa myös toiveita kuunnellaan 😉 Tutustu biisilistaan täällä.

 

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköposti

Yritys

Viestisi